kiado raktár és szállítási megoldások Mór, 1-24 t közúti áruszállítás belföldön, külföldre, a szállítandó áruhoz legoptimálisabb szállító kapacitást adjuk, így mindig versenyképes árakkal tudunk az ön segítségére lenni/szolgálatába állni


 
GYURKAMION KFT


Számunkra mindig fontos volt, hogy komplex megoldásokat, korszerű folyamatokat adjuk partnereink számára, mivel tudjuk, hogy ez egy komoly versenyelőnyt jelenthet a szegmensünkben. drop

 

 

 

A Gyurkamion Kft. mint családi vállalkozás 3 irodai dolgozóval, 10 gépkocsivezetővel és 10 járműszerelvénnyel kezdte meg működését. Ekkor a vállalat főbb profilja a belföldi árufuvarozás volt. Később, a piaci igényekhez igazodva, egyre nagyobb hangsúlyt fektettünk a nemzetközi árufuvarozásra, úgy, hogy ez az addigi megbízóinkat ne érintse hátrányosan, éppen ezért büszkék vagyunk arra, hogy még jelenleg is folyamatosan dolgozunk több akkori megrendelőnkkel.(pl.: Matra Logistica, majd Arrieta Leal Agencia TTES S.L., Ereco Zrt., Schwarzmüller Kft., Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt.)

 

 

A fejlődéshez elengedhetetlen volt a flotta járműveinek folyamatos korszerűsítése. Az újonnan beszerzett járművek magukkal hozták cégünk számára a technológiai fejlődés lehetőségét, mivel alkalmunk volt Magyarországon elsők között használni a Renault Trucks által kifejlesztett Infomax programot. Ennek megfelelő használatához és a szükséges tudás elsajátításához számos továbbképzésen vettünk részt.

 

 

Később a gazdasági válság idején beigazolódott számunkra ennek a döntésnek a helyessége, mivel a gépkocsivezetőknek nyújtott vezetés technikai oktatások segítségével sikerült jelentős üzemanyag fogyasztás csökkenést elérnünk, illetve a kopó alkatrészek elhasználódásának idejét is jelentősen ki tudtuk tolni, ezzel olyan mértékű költség megtakarítást sikerült eszközölnünk, hogy a gazdasági válság ideje alatt nem csak a vállalat életképességét tudtuk biztosítani, hanem a meglévő eszközpark korszerűsítését és bővítését is véghez tudtuk vinni. Ezáltal a Gyurkamion Kft. 2011-re középvállalkozássá nőtte ki magát, jelenleg 43 gépkocsivezető és 9 irodai dolgozó áll alkalmazásban cégünknél.

 

 

A gépjármű park folyamatos fejlesztésének köszönhetően a nemzetközi árufuvarozást végző gépjárműveink átlag életkora 3,2 év. Új autóinkat kizárólag kiterjesztett garanciával vásároljuk, hogy partnereink számára egy esetleges műszaki meghibásodás esetén is a leggyorsabb és legrugalmasabb megoldást tudjuk biztosítani a gépjármű mielőbbi továbbhaladása érdekében, mivel a szervizekben (külföld, belföld) elsőbbséget élvez a cégünk.

 

 

 

 

 

 

 

 

PARTNEREINK

 

partner rhenus       Megakran logo white
partner ereco    partner lidl

 

Arrieta Leal Agencia TTES S.L

 

Spedimax Transportservice Gmbh

 

Novocargo S. A.

 

Schwarzmüller Kft.

 vamkoz logo

 

 

 

 

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.